ENERGIE BEWUST WONEN

Dynamisch studiebureau.

IMG_2691%202_edited.jpg

TOEKOMSTGERICHT ONDERNEMEN

Volgend jaar verhuizen we met ons kantoor naar Dorp-Oost te Lochristi met oog op verdere groei van ons studiebureau. Gepassioneerd door alle bouwaspecten hebben we ons enthousiast gesmeten in dit bouwavontuur! We kijken ernaar uit onze klanten hier te ontvangen. Starten jullie ook met jullie eigen bouwproject? Neem gerust een kijkje in ons aanbod bouwstudies!

BOUWSTUDIES VOOR GROTE, MIDDELGROTE OF KLEINE PROJECTEN.

Energie Bewust Wonen is een studiebureau te Lochristi met ervaring in grote, middelgrote en kleine bouwprojecten. Dit gaande van het bijstaan in bouwstudies voor overheidsopdrachten, veiligheidscoördinatie voor vb. Torfs schoenenwinkels, asbestinventaris, sloopopvolgingsplannen van woningen, plaatsbeschrijvingen voor de afbraakwerken, energie-advies, ventilatieverslaggeving, enz...

We proberen al onze klanten advies te geven op maat van hun project. 

We streven naar een goede samenwerking met bouwheer/-dame en architect. 

8A406AC2-BF03-4442-BF64-A16C1EAABED6_edited.jpg
5db94dca-8f0e-4f15-80bf-4038ccaaa6bd_edi

CORONA-MAATREGELEN

Door de corona-epidemie krijgen we vaak de vraag samen te zitten via videomeeting. Dit kan uiteraard. We spreken ook af met onze klanten op de bouwwerf naar gelang het mogelijke met de nodige afstand. Op afspraak kan dit ook in ons huidig kantoor met de maatregelen tegen corona.