ENERGIE BEWUST WONEN

Dynamisch studiebureau.

ba434142-8051-4663-a204-d508b573c881 2_edited.jpg

TOEKOMSTGERICHT ONDERNEMEN

Enthousiast hebben we ons een tijd geleden gestort in de zoektocht naar een nieuwe plaats voor ons kantoor. Ondertussen is onze nieuwe werkplek te Lochristi is klaar om jullie te ontvangen en Energie Bewust Wonen verder te laten groeien. Starten jullie ook met jullie eigen bouwproject? Neem gerust een kijkje in ons aanbod bouwstudies!

We zijn ook op zoek naar nieuwe collega's! Heb jij ervaring in de bouwsector? Of een hele grote passie voor de bouwsector en op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Aarzel niet ons te contacteren! 

BOUWSTUDIES VOOR GROTE, MIDDELGROTE OF KLEINE PROJECTEN.

Energie Bewust Wonen is een studiebureau te Lochristi met ervaring in grote, middelgrote en kleine bouwprojecten. Dit gaande van het bijstaan in bouwstudies voor overheidsopdrachten, veiligheidscoördinatie voor vb. Torfs schoenenwinkels, asbestinventaris, sloopopvolgingsplannen van woningen, plaatsbeschrijvingen voor de afbraakwerken, energie-advies, ventilatieverslaggeving, enz...

We proberen al onze klanten advies te geven op maat van hun project. 

We streven naar een goede samenwerking met bouwheer/-dame en architect. 

8A406AC2-BF03-4442-BF64-A16C1EAABED6_edited.jpg
5db94dca-8f0e-4f15-80bf-4038ccaaa6bd_edi

CORONA-MAATREGELEN

Door de corona-epidemie krijgen we vaak de vraag samen te zitten via videomeeting. Dit kan uiteraard. We spreken ook af met onze klanten op de bouwwerf naar gelang het mogelijke met de nodige afstand. Op afspraak kan dit ook in ons huidig kantoor met de maatregelen tegen corona.