OVER ENERGIE BEWUST WONEN

Ik ben Willem De Schoenmacker, oprichter van Energie Bewust Wonen gevestigd te Lochristi, burgerlijk ingenieur energietechniek van opleiding. Het bureau is ontstaan vanuit mijn gigantische passie voor de bouw. 10 jaar geleden begon het bij het eigenhandig bouwen van onze woning. Na vele bijscholingen over bouwstudies en ook het verdiepen in de praktijk over bouwen, richtte ik het studiebureau op. Ik kan dus zeggen dat mijn passie mijn zelfstandig beroep werd. Ondertussen is ons aanbod in bouwstudies heel uitgebreid en staat ons bureau goed op poten. Energie Bewust Wonen is nu een jong en dynamisch team waar we trots op zijn.  

We vinden het heel belangrijk om de klant met de juiste adviezen en studies bij te staan in hun bouwproject. 

Ons bureau was jaren gevestigd in de Persijzerstraat te Zaffelare. Sinds kort brengen onze toekomstplannen om het bedrijf verder te laten groeien, ons naar Lochristi dorp waar we een nieuw kantoor zullen vestigen. Voorlopig ontvangen we u graag in ons kantoor, gevestigd in de kasteeldreef, in afwachting tot de bouw in Dorp - Oost klaar is. 

Door de Corona-epidemie proberen we zoveel mogelijk af te spreken op de bouwwerf in de mate van het mogelijke. Als u liever via videogesprek uw vragen stelt kan dit zeker ook.

Bent u op zoek naar een studiebureau voor uw klein of groot bouwproject, neem een kijkje in ons aanbod en neem gerust contact met ons op.

Willem De Schoenmacker

logo_ebw_horizontaal.gif